Info! Info! (Just for Dutch Readers)

(because these two things only apply for dutch-speaking readers, i’ll write them in Dutch)

De elite zijn jullie nu! Al die Engelstaligen die mijn blog lezen (ze bestaan), vragen zich nu af wat hier staat. wellicht halen ze het door de online vertaler, om dan met ‘n hele tekst vol nonsens zich erbij neer te leggen dat ze nooit zullen verstaan wat hier staat. Niet dat het zo wereldschokkend is trouwens.

Deus Ex Machina

Allereerst voor de lezers: Het geweldige literaire magazine Deus Ex Machina (het enige goeie vlaamse literatuurblad?) heeft een themanummer op de markt gebracht over Franz Kafka. Met een heleboel geweldig en ook ‘n aantal minder geweldige essays die proberen Kafka’s leven en werk wat te schetsen, is dit een redelijk interessant werk. Ze brengen wel meer geweldige themanummers uit. Zo was ik ook redelijk gek op hun special over Dystopieën, met een aantal geniale kortverhalen in. Aanrader en gewoon te bestellen online.

Gonzo Circus Track 13

En dan voor de muzikanten onder jullie. Het muziekmagazine Gonzo Circus organiseert een wedstrijd voor iedereen die met eigenzinnige muziek bezig is. Track 13 staat al een aantal jaren voor het 13de nummer op de Gonzo-cd dat altijd voorbehoud wordt aan een muzikant/artiest uit Vlaanderen of Nederland. Nu organiseren ze dus een wedstrijd die ook track 13 heet. Je kan eigen nummers inzenden. Dat is in het heel kort, maar voor meer info hier een kijkje nemen!

Advertisements
Explore posts in the same categories: General Mumbo Jumbo And the Queen of France

Tags: , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

One Comment on “Info! Info! (Just for Dutch Readers)”

  1. elephant Says:

    Dat tijdschrift ziet er interessant uit! Ik ga van de week eens kijken of ze die ook hebben bij de betere geselecteerde tijdschriftenhandel. 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: